product image
1 / 1

Laserul YAG MCL 31 Dermablate

MCL31 Dermablate este standardul de aur în ceea ce privește ablația de înaltă precizie și tehnologia fracționată. Dispozitivul permite îndepărtarea sigură și delicată a diferitelor excrescențe benigne de pe epidermă și dermă.

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Erbium: YAG-laser: standardul de aur pentru tratamentul dermatologic.
Erbium: YAG-laserul MCL31 Dermablate realizează ablația pielii cu o precizie la nivel de microni și poate fi efectuat atât ca un proces ablativ complet, cât și ca un proces fracționat. Acest lucru permite ca o mare varietate de leziuni de la nivelul epidermei și al dermului să fie îndepărtate în siguranță și delicat de pe piele și să întinerească eficient pielea. Fiabilitatea și eficiența sa au fost dovedite la nivel mondial.


Lungimea de undă a laserului Erbium de 2940 nm corespunde vârfului maxim de absorbție a apei (apa este principala componentă a pielii). Astfel, energia este utilizată pe deplin pentru evaporarea rapidă a apei din țesut, ceea ce duce la ablația aproape instantanee a țesutului. Datorită caracteristicilor sale, MCL31 Dermablate are un timp de vindecare semnificativ mai scurt în comparație cu un laser cu CO 2. Pe de altă parte, laserul CO 2 asigură o hemostază mai bună prin coagulare.


Datorită efectului termic considerabil redus al laserului Erbium, procedura este mai puțin dureroasă decât cea cu laserul CO 2. Pacienții nu au nevoie de anestezie pentru tratamentul leziunilor mici. Efectele secundare și riscurile sunt mult reduse cu acest laser. Siguranța acestui tratament face ca laserul Erbium să fie cea mai bună alegere pentru zonele delicate, cum ar fi zona periorbitală sau chiar gâtul, pieptul și brațele.

 

Sistem integrat de extracție a fumului cu sistem triplu de filtrare
Designul patentat al piesei de mână garantează aspirarea eficientă și simultană a particulelor ablaționate, în timp ce fasciculul laser este activat de un comutator de picior.


Piesa de mână VarioTEAM cu dimensiunea reglabilă a spotului direct la piesa de mână
O altă inovație a Asclepionului este ușurința cu care practicienii pot schimba dimensiunea spotului (de la 1 la 6 mm) prin simpla rotire a inelului de pe piesa de mână. Aparatul recunoaște automat modificarea și laserul este imediat gata de utilizare, ceea ce permite utilizatorului să economisească mult timp și oferă un grad ridicat de confort.


Lungime reglabilă a impulsului
MCL31 Dermablate este primul laser erbium:YAG care permite lungimea variabilă a impulsurilor. Datorită acestei caracteristici, este posibil să se lucreze cu impulsuri extrem de scurte, garantând o "ablație la rece" extrem de precisă, precum și cu impulsuri mai lungi de "ablație la cald" (până la 1000ms) pentru efecte termice asupra țesutului. "Ablația la rece" este deosebit de potrivită pentru procedurile pur ablative (de exemplu, pentru îndepărtarea leziunilor dermice și epidermice), în timp ce "ablația la cald" este recomandată pentru procedurile de întinerire, deoarece stimulează în mod eficient neocolageneza. Aceste două moduri pot fi, de asemenea, combinate, de exemplu, în procedurile de întinerire fracționată (în care efectul termic asupra colagenului poate fi adăugat efectului ablativ asupra ridurilor profunde) și în îndepărtarea leziunilor situate în derm (modul de coagulare).

 

"Modul de coagulare" menține zona de tratament liberă și curată
Datorită modului său termic, laserul MCL31 Dermablate oferă posibilitatea de a limita orice sângerare în timpul ablației printr-un simplu gest. Această funcție vă permite să schimbați instantaneu modul ecranului de lucru din modul ablație în modul termic. În acest fel, zona tratată rămâne clară și vizibilă pe toată durata tratamentului, permițând operatorului să lucreze rapid, sigur și eficient.

 

Afișaj nou
Ecranul tactil clar, cu o interfață ușor de utilizat, oferă un mediu de lucru intuitiv și plăcut pentru tehnician. Cele trei moduri de tratament (Ablație, Therm, MicroSpot) sunt optimizate în mod specific pentru aplicație.

MCL31 Dermablate poate fi echipat ulterior cu următoarele accesorii:

 

Piesă de mână VarioTEAM XL cu dimensiune reglabilă a spotului 8-12 mm
În plus față de piesa de mână standard, puteți selecta și piesa de mână VarioTEAM XL, care vă permite să ajustați dimensiunea spotului de la 8 la 12 mm - pentru tratamentul rapid al leziunilor mai mari.

 

Piesă de mână MicroSpot cu viteză de acoperire reglabilă
Piesa de mână MicroSpot este echipată cu o matrice specială de microlentile cu o dimensiune a spotului de 13 x 13 mm (169 de micropuncte) și este utilizată pentru ablația fracționată a pielii, de exemplu, pentru întinerirea fracționată a pielii. Această optică permite tratarea selectivă doar a unor "fracțiuni" de țesut sub forma unei grile. Acest lucru este posibil prin divizarea fasciculului laser în câteva sute de fascicule parțiale. Acest lucru declanșează reînnoirea pielii și formarea de colagen, cu o vindecare rapidă a rănilor, care este susținută de pielea netratată și, prin urmare, implică un risc foarte scăzut de efecte secundare. Datorită matricei exclusive de microlentile, tehnologia MicroSpot oferă un nivel unic de precizie. Viteza de acoperire poate fi setată direct la piesa de mână prin rotirea inelului. Acest lucru sporește flexibilitatea și permite obținerea unor rezultate și mai bune în terapia cu laser fracționat.

 

Piesa de mână Steri-Spot: upgrade la Juliet, laserul feminin
Piesa de mână Steri-Spot extinde domeniul de aplicare al MCL31 Dermablate, oferind posibilitatea de a efectua tratamente intravaginale, cum ar fi tratamentul sindromului de relaxare vaginală (VRS), atrofia vaginală și incontinența urinară de efort (IUE). 

 

Piesa de mână CUT
Piesa de mână CUT extinde gama de aplicații ale MCL31 Dermablate și oferă prima tăiere din lume cu un laser Er:YAG.

 

Comutatorul special pentru picior "TuneSwitch"
MCL31 Dermablate este primul laser echipat cu un comutator de picior special, care permite practicianului să ajusteze debitul/repetiția fără a fi nevoit să atingă ecranul unității, asigurând astfel un flux de lucru eficient.

icon