Ce este Microcanula Dermasculpt? Acest instrument permite vaselor de sânge să se „împrăștie” pe măsură ce microcanula se deplasează în jurul țesutului de sub piele, mai degrabă decât să străpungă vasele de sânge ca în cazul acelor tradiționale.

img

Cumpara Canule Tumpate Dermasculpt în Chișinău, Moldova.

Canule cosmetice - alegerea ideală pentru injecții sigure și precise. Acestea reduc vânătăile dureroase, umflăturile și durata procedurii. Aceste instrumente sunt utilizate în domeniul cosmetologiei pentru administrarea diferitelor preparate sub piele, fără anestezie injectabilă. Kanulele au un vârf rotunjit și o lamă mai puțin ascuțită, ceea ce minimizează traumatismul și deteriorarea capilarelor și nervilor. În plus, ele asigură o mai mare precizie și control în timpul injecțiilor.

Alegerea optimă pentru ridurile fine și pentru procedurile de conturare. Este important să consultați un cosmetolog și să alegeți un specialist experimentat. Kanulele sunt disponibile în diferite diametre și lungimi pentru diferite zone. Le puteți achiziționa la prețuri accesibile în magazinul Lorema Esthetics, cu calitate și certificare garantate.

catalog img

Canula tocită permite vaselor de sânge să fie „ret...

icon