product image
1 / 1

Laser Estetic Mantis HR 808

Laserul HR 808, fabricat în Italia, reprezintă standardul internațional în materie de epilare cu laser, folosind cea mai inovatoare și avansată tehnologie.

Piesa de mână HR 808 este proiectată pentru a lucra cu eficiență maximă, combinând cu succes o ușurință incredibilă cu productivitate și rezultate maxime. În plus, tehnologia exclusivă Mantis ACS și TMS este capabilă să prevină întreruperile nedorite în timpul tratamentului, garantând astfel o eficiență maximă în toate condițiile.

 

Sistem de răcire nou
Performanța termică a sursei laser este îmbunătățită cu ajutorul sistemului de răcire activă ACS, garantând un timp de tratament practic nelimitat și crescând capacitatea termică a întregului sistem laser. Software-ul monitorizează temperatura și măsoară debitul de apă, prevenind cele mai frecvente defecțiuni care apar în mod obișnuit la sistemele laser mai puțin avansate. Prin răcirea constantă a sursei și a cristalului în contact cu pielea, aceste sisteme oferă rezultate incomparabile - și, în plus, o experiență complet nedureroasă. Proiectat pentru o eficiență maximă, HR808 are un cap din cristal de safir autentic. Două straturi active, dintre care unul cu efect de oglindă, previn reflexiile, protejând sursa și îmbunătățind durata de viață și performanța acesteia. Vârful este răcit în mod eficient datorită sistemului puternic de elemente Peltier. Garantează un confort maxim chiar și în cele mai sensibile zone ale corpului.

Specificații tehnice:

 

Laser: Diodă de mare putere
Sursă: 600W - 1200W
Lungime de undă: 808 nm
Profilul fasciculului: Suprafață plană, omogenă
Fluență: Single shot 5 - 40j/cm² - confort 6 - 40j/cm² - regulat 6 - 40j/cm²
Frecvență: O singură lovitură 1hz - confort 1-6hz - lovitură normală 1-15hz
Lățimea impulsului: 10 - 300 ms
Răcire: Sistem de răcire cu gaz de mare capacitate
Măsurătorile mașinii: 60 x 60 x 130 cm
Greutate: 50 kg
Conexiuni electrice: 220V/50HZ - 110V/60HZ
Dimensiuni spot: 10 mm x 12 mm (safir)

icon