product image
product image
product image
product image
1 / 4

Aparat pentru Eliminarea Excesului QUAD FREEZE ™ VIBRO

Grupul LestheZone® are plăcerea de a introduce un dispozitiv inovator pentru îndepărtarea eficientă a excesului de țesut adipos, combinând efectele căldurii, răcirii controlate a țesuturilor și vibrațiilor!

Quad Freeze Vibro


Un dispozitiv pentru eliminarea eficientă a excesului de grăsime care combină acțiunea căldurii, răcirea controlată a țesuturilor și vibrațiile!  Este non-invazivă, sigură, nedureroasă și, mai presus de toate, foarte eficientă.


QUAD FREEZE VIBRO utilizează duze în care frigul este distribuit uniform și, datorită utilizării vibrațiilor, procedura are un efect și mai bun, menținând în același timp o siguranță maximă. Răcirea țesutului adipos duce la distrugerea eficientă a acestuia. Adipocitele răcite suferă un proces de apoptoză - moarte controlată - și sunt eliminate treptat din organism, ceea ce duce la o reducere semnificativă a grosimii stratului de grăsime.


Una dintre duzele dispozitivului FREEZE VIBRO vă permite să scăpați de bărbia dublă.


QUAD FREEZE VIBRO are o funcție excelentă PHIZJO, care pregătește pielea să accepte temperaturi scăzute, în timp ce funcția VIBRO și un cap anti-îngheț special conceput asigură un tratament sigur și o eficiență maximă.


Patru capete de tratament de dimensiuni diferite vă permit să tratați cu mare precizie zone individuale, fie că sunt mici sau mari, sau să lucrați cu 4 clienți diferiți în același timp.

Aparate cosmetologice pentru corecția figurii

Aparate cosmetologice pentru corecția figurii reprezintă soluții tehnologice moderne care permit clienților să atingă forma dorită a corpului, să reducă volumul, să îmbunătățească textura pielii și să facă față problemelor de celulită. Aceste aparate sunt o parte integrală a procedurilor cosmetologice și contribuie la creșterea încrederii și stării de bine a clienților.

Liposucție cu ultrasunete

Liposucția cu ultrasunete este o metodă care folosește unde ultrasunete pentru a distruge celulele grase, ceea ce permite reducerea volumelor și îmbunătățirea conturului corpului. Avantajele acestei proceduri includ impactul minim asupra țesuturilor din jur, absența intervenției chirurgicale și recuperarea rapidă.

Rejuvenare cu radiofrecvență

Aparate cosmetologice pentru corecția figurii creează căldură în straturile profunde ale pielii, stimulând fibrele de colagen și îmbunătățind elasticitatea pielii. Această metodă poate fi folosită pentru corectarea formei corpului, precum și pentru reducerea ridurilor și a celulitei. Avantajele includ non-invazivitatea și posibilitatea obținerii de rezultate vizibile după mai multe ședințe.

Masatoare cu vacuum și role

Aceste aparate combină acțiunea vacuumului cu rolele, permițând masajul și netezirea pielii, îmbunătățind drenajul limfatic și reducând celulita. Procedura este plăcută și relaxantă, contribuind la îmbunătățirea texturii generale a pielii.

Electrostimulare

Această metodă folosește electrozii pentru a stimula contracțiile musculare, contribuind la întărirea și tonifierea musculaturii. Electrostimularea poate fi folosită pentru îmbunătățirea conturului muscular al corpului și reducerea slăbiciunii musculare.

Terapie cu infraroșu

Aparate cosmetologice pentru corecția figurii utilizează raze infraroșii pentru a încălzi pielea și țesuturile subiacente. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea durerii și la înmuierea și diluarea grăsimilor, facilitând eliminarea acestora din organism.

Terapie cu laser

Aparate cosmetologice cu laser pot fi folosite pentru lipoliză (distrugerea celulelor grase) și stimularea colagenului, reducerea celulitei. Corecția figurii cu laser se efectuează de obicei în clinici specializate și are o eficacitate ridicată.

Aparate cosmetologice combinate

Multe aparate cosmetologice pentru corecția figurii combină mai multe tehnologii într-un singur dispozitiv. Acest lucru permite maximizarea rezultatelor procedurilor și economisirea timpului clientului.

Avantajele utilizării aparatelor cosmetice pentru corecția figurii includ:

  • Siguranță: Multe proceduri sunt non-invazive și reduc la minimum riscurile pentru sănătate.

  • Eficiență: Clienții pot aștepta rezultate vizibile după mai multe ședințe.

  • Confort: Procedurile sunt de obicei scurte, iar majoritatea clienților se pot întoarce la activitățile lor obișnuite imediat după acestea.

  • Abordare individuală: Cosmetologii pot personaliza procedurile în funcție de cerințele și obiectivele specifice ale fiecărui client.

  • Absența perioadei de recuperare: Multe proceduri nu necesită o perioadă lungă de recuperare, așa cum se întâmplă după intervențiile chirurgicale.

Aparate cosmetologice pentru corecția figurii reprezintă instrumente importante pentru clinici și saloanele de înfrumusețare moderne, permițând clienților să obțină rezultatele dorite în îngrijirea corpului fără intervenții chirurgicale. Este important de menționat că alegerea unei proceduri specifice trebuie să fie făcută de un cosmetolog profesionist, ținând cont de caracteristicile individuale ale fiecărui client. Aparate cosmetologice pentru corecția figurii pot  fi achiziționate de la magazinul online Lorema. Noi garantăm certificarea și calitatea înaltă a tuturor produselor comercializate.

Specificații tehnice:

 

Temperatura de răcire: 5 o C până la -10 o C

Presiune: 400 kPa

Sistem de răcire: aer + apă + semiconductor

Putere: 220 V AC 50 Hz / 110 V AC 60 Hz

2000 W

Număr de capete: 4 + curea pentru bărbie

Opțiuni:

Mare, 22,3 x 8,2 cm

Mediu, 19,3 x 8,2 cm

Mic, 17,3 x 6,7 cm

Temperatura de funcționare: +15 O C - +30 O C

Temperatura de depozitare: - 20 °C - +55 °C

Umiditatea aerului: ≤80%.

icon