product image
1 / 1

Laserul Estetic PicoIris

PicoIris este primul reprezentant al unei noi generații de lasere estetice care nu se bazează exclusiv pe căldură pentru a arde sau dizolva cerneala nedorită a tatuajelor sau melanina, pigmentul care cauzează petele întunecate pe piele. În loc să stocheze căldura, PicoIris eliberează energie atât de rapid (în trilionimi de secundă) încât micile particule care alcătuiesc pigmentul și cerneala pentru tatuaje vibrează și se sparg fără a arde țesutul înconjurător. Mai puțină căldură înseamnă mai puține leziuni tisulare și disconfort. 


 
Beneficiile PicoIris


Lățime de impuls ultra scurtă 500ps
Lățimea impulsului de 500 de secunde a laserului PicoIris este de numai 1100 din cea a unui laser tradițional de nanosecunde. Viteza mult mai mare a PicoIris are ca rezultat o îndepărtare mai rapidă, cu mai puțină durere și un timp de vindecare mai scurt.


Efectul fotomecanic 
Numai atunci când lățimea impulsului atinge un anumit nivel (800pc) se obține efectul de mai sus. În comparație cu fototermia (termică), efectul fotomecanic selectează ținta cu mai multă precizie, provocând în același timp mai puține leziuni ale pielii, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este mai scurt, iar procedura de tratament este mai confortabilă.


Trei lungimi de undă pentru opțiuni de tratament țintit
■ 532nm vizează cerneala neagră, albastră și verde pentru tatuaje; îndepărtează petele maro, pigmentarea
■ 755 nm elimină "culorile apusului de soare" - roșu, galben și portocaliu, care sunt de obicei dificil de corectat.
■ 1064nm elimină cerneala neagră în cazul tipurilor de piele mai închise la culoare; elimină eficient cicatricile de acnee; corectează textura, liniile, ridurile și porii.


Câteva sfaturi versatile pentru a maximiza randamentul investițiilor
■ Lentile plate (standard) datorită duratei ultra scurte a pulsului și a puterii de vârf mai mari, principalul efect fotomecanic este produs asupra țesutului țintă pentru a descompune particulele de pigment în particule mai mici, ceea ce duce la o deteriorare mai mică a țesutului înconjurător.
■ Honeycomb FOCUS-Lens (opțional) concentrează energia în puncte mici, de până la 20 de ori mai puternică decât o lentilă convențională, creând reacții LIOB în derm, ceea ce duce la o creștere a colagenului și a elastinei din piele.
■ Fracționarea holografică 532 - 1064 nm afectează pigmenții luminoși, vasele de sânge, ridurile și imperfecțiunile într-o gamă mai largă a epidermei.


√  Generator laser importat din SUA
■ O ieșire de energie mai precisă și mai puternică
■ Stabil și fără erori
Controlul precis al lungimii de undă reduce deteriorarea epidermei


Braț importat din Coreea cu șapte balamale
Omogenizatorul de fascicule integrat asigură o energie laser reflectată mai omogenă, care tratează complet zona țintă și evită expunerea laser polarizată.


Design ergonomic și flexibil cu șapte articulații pentru a evita oboseala cauzată de aplicatorul manual și pentru a asigura precizia clinică.

Specificații tehnice:

Lungime de undă: - 532, 1755, 064 nm

Energia impulsurilor: 750 mJ (milijoule).

Durata impulsului: 750 ps.

Diametrul spotului: 2-10 mm reglabil în mod continuu

Intrare: 240 V DC 50 - 60 Hz sau 110 V AC 60 Hz.

icon