product image
1 / 1

Aparat Anticelulitic LipoRadioLogie® VINCI ™ I

O metodă non-invazivă de combatere a celulitei, a pielii lăsate și a acumulării de grăsime localizată.

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

O metodă non-invazivă de combatere a celulitei, a laxității pielii și a acumulării de grăsime localizată.

Grupul LestheZone® prezintă un dispozitiv care combină o tehnologie de ultimă generație concepută pentru modelarea și ridicarea corpului.

 

LipoRadioLogie® VINCI™ I este o combinație de tratamente cosmetice eficiente care pot reduce depozitele de grăsime, elimina celulita și reface fibrele de colagen.

LipoRadioLogie® VINCI™ I dispune de un sistem foarte extins care permite funcționarea simultană a mai multor tehnologii:

făcând ca zona de tratament să vibreze,
expunerea la lumina verde de 525 nm,
expunerea la lumina galbenă de 590 nm,
aspirarea pliului cutanat cu aspiratorul de ulei LipoRadioLogie®,
transmiterea de impulsuri de unde radio prin pliul de piele retractat
Masaj mecanic cu role profilate.
LipoRadioLogie® VINCI™ I este echipat cu 4 capete de tratament diferite, datorită cărora putem lucra perfect toate părțile corpului, precum și zona feței, gâtului și decolteului.

2 capete pentru față, gât, decolteu și zona ochilor, concepute pentru a ridica, îngroșa țesutul conjunctiv și a îmbunătăți ovalul facial.

 2 capete de corp concepute pentru a ridica, a îngroșa țesutul conjunctiv și a îmbunătăți forma ovală.


Acest tratament de înfrumusețare stimulează circulația sângelui, accelerând metabolismul celular și îmbunătățind oxigenarea și nutriția celulelor/țesuturilor.

O figură frumoasă este visul tuturor. Cu toate acestea, nu uitați că nimic nu poate înlocui o dietă sănătoasă și un stil de viață adecvat - ar trebui să fie un element de bază al vieții noastre de zi cu zi.

Nu putem privi orice mașină ca pe o medie de aur care va obține doar efectul dorit. Pe lângă un tratament estetic foarte plăcut, persoana care efectuează procedura vă va oferi un set de exerciții concepute de un antrenor personal și o dietă echilibrată*.

Tratamentul LipoRadioLogie® Vinci™ I constă în aspirarea pielii, masajul mecanic cu role profilate, expunerea simultană la lumină verde de 525 nm și lumină galbenă de 590 nm, unde radio și vibrații. Tratamentul este foarte plăcut pentru client, în timpul căruia acesta se poate relaxa și se poate destinde.

 

Combinația mai multor tehnologii din capete îmbunătățește oxigenarea, nutriția și alimentarea cu sânge a pielii. Un ulei special - LipoRadioLogie® Oil are, de asemenea, un efect pozitiv asupra pielii. Uleiul conține ulei din semințe de piersici, ulei de avocado, ulei de portocale și vitamina E.

Lumina verde cu o lungime de undă de 525 nm, prezentă în capete, îmbunătățește tonusul pielii și reduce petele de vârstă.
Lumina galbenă cu o lungime de undă de 590 nm reduce vergeturile, minimizează semnele de îmbătrânire a pielii și reduce modificările vasculare.
Vibrația capetelor și alte tehnologii conținute de acestea accelerează și facilitează pătrunderea ingredientelor active conținute în uleiul special LipoRadioLogie® în straturile profunde ale pielii.

 

Utilizarea vibrațiilor în capete reduce considerabil timpul de prelucrare cu o singură lovitură. Timpul de tratament fără vibrații pentru un efect similar în acest interval de lucru crește cu aproximativ 25%. Principalele efecte ale LipoRadioLogie® Vinci™ după tratament observate de clienți sunt

elasticitate crescută, îmbunătățirea calității și densității pielii, fermitate, îmbunătățirea tonusului pielii,
îmbunătățirea ovalului facial,
Riduri netezite.
Efectele tehnologiei LipoRadioLogie® Vinci™ I în timpul tratamentului cauzează:

activitate care stimulează vasele de sânge și crește tensiunea acestora,
absorbție îmbunătățită a nutrienților din uleiul LipoRadioLogie®.
excreția accelerată a deșeurilor metabolice,
accelerarea metabolismului,
stimularea activității secretorii a glandelor,
implicarea în creșterea țesutului muscular și în flexibilitatea acestuia,
vibrație delicată care calmează mușchii, reducând tensiunea musculară
vibrații intense care stimulează sistemul nervos și îmbunătățește tonusul muscular,
creșterea fermității și elasticității pielii,
stimularea circulației,
îmbunătățirea oxigenării și nutriției celulelor și țesuturilor
îmbunătățirea tonusului pielii,
iluminarea petelor de vârstă,
reducerea modificărilor vasculare,
reducerea vergeturilor,
reducerea la minimum a semnelor de îmbătrânire a pielii,
lifting facial
reducerea grăsimii.
 

* Studiați dieta pentru ilustrare și în cazul unor probleme de sănătate consultați nutriționistul de top din oferta noastră.

Grupul LestheZone®, în calitate de proprietar al mărcii LipoRadioLogie®, garantează un program de marketing foarte bogat. Aceste activități vizează în primul rând consumatorii finali pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii.

LipoRadioLogie® este un sistem original și eficient pentru a însoți munca asupra imperfecțiunilor corpului, precum și o modalitate excelentă de a modela forma ovală și de a strânge fața. Cu un stil de viață sănătos, efectul este foarte satisfăcător.

LipoRadioLogie® este de încredere pentru mulți clienți ai saloanelor de înfrumusețare. Satisfacția clienților și a proprietarilor de saloane care aleg să lucreze cu noi este cea mai bună evaluare a sistemului LipoRadioLogie®.

 

Pregătirea profesională este inclusă în prețul fiecărui aparat; dacă doriți, acestea au loc la institutul nostru sau în salonul dumneavoastră.

Formarea se încheie cu eliberarea unui certificat personal.

Oferim servicii de garanție și post-garanție și sprijin de marketing.

Vizitați www.liporadiologie.com

Kitul include:

LipoRadioLogie® VINCI™ I cu echipament complet
formare profesională pentru personalul clinicii dumneavoastră
suport de marketing
Preparat special LipoRadioLogie® Oil 500 ml, care este un element indispensabil al tratamentului nostru / utilizarea corectă asigură aproximativ 100 de locuri la domiciliul clientului din 0,5 litri de preparat /
CD pentru client
 

Vă invităm cordial să vedeți tratamentul LipoRadioLogie®.

Aparate cosmetologice cu laser

 

Aparate cosmetologice cu laser au reprezentat o adevărată revoluție în domeniul îngrijirii pielii și al medicinei estetice. Aceste dispozitive puternice și precise utilizează fascicule de laser pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii, corectarea defectelor cosmetice și îmbunătățirea stării generale a pielii.

 

Utilizările aparatelor cu laser în cosmetologie:

 

Eliminarea pigmentării:

 

Laserele pot fi folosite pentru eliminarea petelor pigmentare, inclusiv a pistruiilor cauzate de soare, a petelor de vârstă și a celor post-acneice. Ele acționează asupra melaninei din piele, distrugând celulele pigmentare și contribuind la uniformizarea tonului pielii.

 

Reducerea ridurilor:

 

Aparate cosmetologice cu laser pot stimula producția de colagen în piele, îmbunătățindu-i elasticitatea și reducând ridurile. Acest lucru poate fi deosebit de eficient în tratarea ridurilor din jurul ochilor și de pe frunte.

 

Tratarea modificărilor vasculare:

 

Echipamentul laser poate trata cuperoza, telangiectaziile (capilarele dilatate) și defectele vasculare externe.

 

Tratamentul acneei și a cicatricilor:

 

Laserele pot fi utilizate pentru tratarea acneei și reducerea aspectului cicatricilor cauzate de aceasta. Ele pot distruge bacteriile și pot stimula regenerarea pielii.

 

Eliminarea tatuajelor și a machiajului permanent:

 

Aparate cosmetologice cu laser specializate pot distruge cerneala tatuajelor și pigmenții din machiajul permanent, permițând clienților să elimine decorațiile nedorite.

 

Reducerea părului de pe corp:

 

Epilarea cu laser a devenit o metodă populară pentru îndepărtarea părului nedorit. Laserele distrug foliculii de păr, reducând creșterea părului pe o perioadă lungă de timp.

 

Avantajele echipamentului laser în cosmetologie:

 

Precizie:

Laserele pot fi ajustate pentru a trata cu precizie zonele specifice, minimizând astfel deteriorarea țesuturilor înconjurătoare.

 

Eficiență:

 

De obicei, aparate cosmetologice cu laser oferă rezultate rapide și vizibile după mai multe sesiuni de tratament.

 

Impact minim:

 

Multe proceduri care folosesc lasere nu necesită intervenții chirurgicale, reducând astfel riscul de infecții și timpul de recuperare.

 

Disconfort minim:

 

Majoritatea pacienților descriu procedurile cu lasere ca fiind aproape nedureroase.

 

Siguranță:

 

Echipamentul laser modern pentru cosmetologie este supus unor teste clinice stricte și respectă standardele de siguranță.

 

Rezultate de lungă durată:

 

În funcție de procedură și de caracteristicile individuale ale pacientului, rezultatele procedurilor cu laser pot persista pe termen lung.

 

Riscuri și complicații minime:

 

Aparate cosmetologice cu laser de obicei nu lasă cicatrici și nu necesită o perioadă lungă de recuperare.

 

Aparate cosmetologice cu laser reprezintă o modalitate puternică de a aborda diverse probleme ale pielii și de a o îmbunătăți. Acesta îmbină precizia, eficiența și siguranța, ceea ce îl face o opțiune populară atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din domeniul cosmetologiei. Cu toate acestea, este important să rețineți că procedurile cu laser ar trebui să fie efectuate doar de către specialiști calificați și cu ajutorul echipamentului modern și certificat.

 

Aparate cosmetologice cu laser pot  fi achiziționate de la magazinul online Lorema. Noi garantăm certificarea și calitatea înaltă a tuturor produselor comercializate. 

Specificații tehnice:

 

Putere bipolară: ≤ 100 W 1 MHz

Putere: 0,5-50 J / cm3

Vacuum: 20 CUM/Ch

Spectrul LED: 525nm lumină verde, 590 lumină galbenă

Ecran: ecran tactil LCD de înaltă calitate de 8,4 inch

Greutate: 50 kg

Dimensiuni totale: 680 x 600 x 1200 mm

Consumul de energie: 230 V AC; 50/60 Hz; un pas

icon