product image
1 / 1

HIFU Lipozone™ pentru Întinerirea Pielii

Dispozitivul LipoZone™, bazat pe tehnologia concentrată a fasciculului de ultrasunete, adică ultrasunetele focalizate de mare intensitate, prescurtat HIFU, este acum una dintre cele mai revoluționare soluții din medicina estetică pentru reducerea depozitel

Dispozitivul LipoZone™, bazat pe tehnologia fasciculului de ultrasunete concentrat, adică ultrasunete focalizat de înaltă intensitate, abreviat HIFU, este în prezent unul dintre
În prezent, este una dintre cele mai revoluționare soluții din medicina estetică pentru reducerea depozitelor de grăsime.

 

Lipozone de Lesthe Zone
Cheia succesului HIFU este precizia. Energia transductorului de ultrasunete este concentrată la o adâncime țintă de 0,8 cm sau 1,3 cm, fără a perturba bariera cutanată. Capul terapeutic al dispozitivului permite crearea unui efect termic terapeutic prin direcționarea precisă a energiei. În timpul tratamentului, epiderma și țesuturile superficiale sunt sigure; numai țesutul adipos este expus la ultrasunete. Acțiunea ultrasunetelor focalizate de înaltă frecvență duce la o creștere rapidă a temperaturii în interiorul pielii, provocând deteriorarea celulelor adipoase și reducând grosimea țesutului adipos.


Lipozone de Lesthe Zone
În funcție de grosimea țesutului adipos, sunt disponibile diferite adâncimi de aplicare:

1,3 cm - tratament abdominal și al flancului
0,8 cm pentru tratamentul brațelor și coapselor.
Datorită cartușelor interschimbabile, dispozitivul permite tratarea diferitelor zone ale corpului, cu grosimi diferite ale țesutului adipos.

 

Este soluția ideală pentru persoanele care nu pot face față acumulării localizate de țesut adipos.

 

LipoZone de Lesthe ZoneLipoZone de Lesthe Zone
Clienții obțin de obicei rezultate satisfăcătoare după primul tratament LipoZone™.

Tratamentele cu LipoZone™ sunt sigure și, mai presus de toate, eficiente.

Este o metodă neinvazivă care reduce grăsimea locală.

În funcție de grosimea țesutului adipos, aparatul are cartușe cu adâncimi de acțiune diferite:


1,3 cm - tratament abdominal și al flancului
0,8 cm - tratamentul brațelor și coapselor

icon