product image
1 / 1

Masajer Activ Slim IR Touch

Activ Slim IR Touch - masaj pentru corectarea formei corpului

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Activ Slim IR Touch


Combină funcțiile de electrostimulare, saună cu infraroșu și drenaj limfatic.


Electrostimularea este un tratament care vă permite să pierdeți în greutate rapid și uniform. Folosind impulsuri electrice delicate, dar profunde, stimulează atât țesuturile superficiale, cât și zonele mai profunde ale pielii. Tratamentul stimulează metabolismul și circulația. Acest lucru reduce țesutul gras subcutanat și face ca pielea să fie mai întinsă și mai elastică.
Tratament de drenaj limfatic care afectează direct sistemul circulator și limfatic. Curăță organismul prin eliberarea produselor nocive ale metabolismului, transportându-le prin vasele limfatice de la organele de filtrare și eliminându-le din corp.


Sauna
Cu sauna, corpul se încălzește, ceea ce duce la o stimulare a metabolismului. De asemenea, crește oxigenarea și nutriția celulară și îmbunătățește circulația sângelui. Terapia termică susține efectele medicamentelor de slăbire, anticelulitice și toate tipurile de tratamente de detoxifiere.


Detoxifierea este o modalitate sigură și dovedită de a îmbunătăți procesele naturale de detoxifiere și regenerare a organismului. Neeliminarea completă a toxinelor din organism poate cauza numeroase probleme de sănătate. Terapia de detoxifiere este cel mai eficient tratament pentru efectele malnutriției.


Masajul corporal este o procedură terapeutică care implică deformarea elastică a țesuturilor. Masajul se efectuează ritmic cu aer comprimat. Tratamentul poate acționa în mod terapeutic sau poate relaxa mușchii pentru a-i pregăti pentru efort.


Curentul de frecvență joasă pentru pierderea în greutate stimulează mușchii să vibreze și să se contracte, ceea ce accelerează distrugerea celulelor adipoase. În plus, radiațiile infraroșii afectează direct structura grăsimilor, eliberând cantități mari de energie, accelerând circulația sângelui și a limfei și procesele metabolice din organism.

Specificații tehnice:

Frecvență: 50 Hz / 60 Hz

Putere: 390 W

Tensiune: 220-230V

Display: LCD, ecran tactil

Dimensiune: 80 cm (31,5 inci) / 90 cm (35,43 inci) / 210 cm (82,68 inci)

icon