Lifting Facial RF + Gel de Corp cu Colagen in Moldova, Chisinau

Durata procedurii:

40 minute

RF-LIFTING - o metodă non-invazivă folosită în cosmetologie pentru obținerea efectului de "strângere" a pielii feței și reducerea volumului țesutului adipos subcutanat.

 

Radiația cu frecvență radio induce încălzirea țesuturilor la aproximativ 50-60 de grade Celsius. Sub influența temperaturilor, încep procesele fiziologice de rejuvenare. Rezultatul procedurii constă în netezirea pielii, reducerea volumelor, redobândirea tonusului și a culorii naturale a feței.

 

RF-lifting este recomandat pentru orice vârstă, iar pentru o terapie anti-îmbătrânire de calitate, este de dorit să se urmeze un curs de proceduri.

 

Pentru a obține cel mai bun efect, se utilizează un gel cosmetic cu colagen.

 

RF-Lifting oferă rezultate excelente când este combinat cu alte proceduri cosmetice, cum ar fi rejuvenarea cu injecții, mezoterapia și biorevitalizarea.

 

Imediat după ședință, vasele de sânge se dilată, ceea ce se manifestă prin înroșirea zonei tratate și creșterea temperaturii în zonele tratate. Spre seară, pot apărea umflături. Dacă a fost tratată o suprafață mare de piele, este recomandată asocierea RF-Liftingului cu drenajul limfatic.

 

AVANTAJELE RF-LIFTINGULUI

Procedura nu lasă cicatrici;

Poate fi aplicată pe orice parte a corpului;

Poate fi efectuată în orice sezon;

Nu necesită pregătire prealabilă înainte de procedură;

 

Puteți programa în prealabil o consultație gratuită cu un medic specialist în cosmetologie făcând clic pe butonul „Contactați un manager”.

icon