Victoria Jugurt: Tratamente expres pentru prospețime facială

Lorema Estetic

Mă întreb ce secrete se ascund în spatele tenului strălucitor al vedetelor și care sunt procedurile cosmetice de TOP care le ajută să facă față problemelor la orice vârstă și în orice anotimp?!

Victoria, există proceduri „magice” care pot da strălucire feței într-o singură ședință? Care sunt preferatele dumneavoastră?

Da, există asemenea proceduri expres, și de foarte multe ori, ele ne vin în ajutor atunci când trebuie să ne pregătim tenul pentru un eveniment important. Indiferent că vorbim despre mirese, despre amfitrioanele unor petreceri sau aniversări importante – toate femeile vor fi ajutate să strălucească în public prin mai multe proceduri eficiente. De exemplu, un tratament de top este Fire & Ice - combinația perfectă a două măști cu efect de încălzire și răcire. Imediat după procedură, puteți observa cum pielea devine mai elastică, mai catifelată, iar ridurile sunt diminuate într-un mod uimitor.

A doua procedură pe care o recomand este biorevitalizarea. O combinație unică de vitamine, aminoacizi, antioxidanți, co-enzime și acid hialuronic, care sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea pielii. Ii oferă hidratare, strălucire și un efect intens de lifting, astfel încât ridurile să fie vizibil reduse. Acesta este tratamentul perfect pe care merită să-l încercați!

 

Cum alegem procedurile de îngrijire expres care să fie potrivite pentru tipul nostru de piele?

Primul și cel mai important pas este să afli de ce are nevoie tenul tău pentru a-ți alege tratamentul potrivit. Desigur că este necesară consultația unui specialist, în acest sens.

 

 

 

Cu cât timp înainte de un eveniment important îmi pot face o programare la un cosmetician pentru a obține cel mai bun rezultat?

Pentru a obține rezultatul dorit, este necesar ca procedurile să fie efectuate cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte de evenimentul la care veți participa.

 

Nu este riscant ca, de exemplu, miresele să meargă la cosmetolog înainte de nuntă? Și ce proceduri ajută miresele să fie irezistibile în ziua nunții?

Dacă urmează să fii mireasă, unul dintre secrete este să-ți pregătești pielea din timp. Unele proceduri, făcute cu numai câteva zile înainte de eveniment, ar putea să nu aibă efectul scontat. Pentru mirese recomand peelingurile chimice, terapia Carboxy, terapia Fire & Ice, iar pentru mai multa strălucire și hidratare – procedura numită Biorevitalizing Ten. Este important să rețineți că procedurile expres nu funcționează instantaneu. Magia necesită timp!

 

Victoria Jugurt

060492821

 

 

icon