Rodica Ungureanu: Combinația corectă

Lorema Estetic

Rodica Ungureanu, cosmetolog, cosmetolog, spune că cele mai multe întrebări ale pacienților săi sunt despre metodele de curățare a pielii. Prin urmare, vă invităm să aflați totul despre una dintre cele mai eficiente proceduri de curățare a tenului și de îngrijire a pielii - curățarea combinată.

Indicații
Curățarea facială combinată este potrivită pentru orice tip de piele și poate rezolva multe probleme precum producția excesivă de sebum, porii înfundați, punctele negre și acneea. De asemenea, procedura poate îmbunătăți textura pielii și crește hidratarea acesteia.


Frecvența tratamentului
Frecvența curățării combinate depinde de nevoile individuale ale pielii, dar de obicei, se recomandă efectuarea procedurii o dată sau de două ori pe lună. Acest lucru vă va menține pielea curată și sănătoasă, fără a o usca.


Îngrijire suplimentară
După curățarea combinată, pielea poate fi sensibilă, așa că este necesar să îi acordați o îngrijire suplimentară. Imediat după procedură, se recomandă utilizarea măștilor sau a serurilor calmante, precum și a cremelor cu un conținut ridicat de ingrediente hidratante (acid hialuronic, vitamina C, prebiotice etc.). Aceste ingrediente vor ajuta la repararea pielii și la reducerea inflamației.


Ce rezultate să așteptăm?
Efectul unei curățări faciale combinate poate fi uimitor. Veți observa o reducere semnificativă a porilor, un ten mai sănătos și mai luminos, ridurile vor fi estompate și inflamația redusă. După procedură, nu se recomandă utilizarea machiajului, pentru câteva ore, pentru a permite pielii să se odihnească și să se refacă.

 

După această procedură veți observa:
• O piele curățată de impurități, celule moarte și exces de sebum;
• Reducerea erupțiilor cutanate, coșurilor și a altor manifestări vizibile ale acneei;
• Diminuarea porilor, îmbunătățirea texturii pielii și a tonusului;
• Îmbunătățirea circulației sângelui și regenerarea pielii.


Curățarea combinată a pielii feței este una dintre cele mai sigure si eficiente proceduri de îngrijire. Se potrivește tuturor tipurilor de ten, dar ca orice procedură cosmetologică, trebuie efectuată de către un profesionist. Asigurați-vă că apelați la un cosmetolog calificat pentru a obține un rezultat bun și a preveni posibilele complicații.
Rodica Ungureanu vă așteaptă la cabinetul său, pentru o consultație elaborată și posibilitatea de a face o procedură de curățare a tenului care să vă redea luminozitatea și strălucirea!

 

Rodica Ungureanu

068861116

 

 

icon