product image
1 / 1

Laserul pentru Vase QuadroStarPRO YELLOW

QuadroStarPROYELLOW cu o lungime de undă de 577 nm este cea mai recentă tehnologie pentru tratamentul vaselor superficiale și al leziunilor pigmentare.

Laser de birou pentru dermatologie
Cu lungimea sa de undă specială de 577 nm, laserul QuadroStarPRO YELLOW este standardul de aur pentru tratarea vaselor de sânge, cum ar fi cuperoza, venele de păianjen, angiomul de cireșe, lacurile venoase, petele de vin sau venele de păianjen roșii. Oferă un tratament rapid, eficient și sigur, reduce efectele secundare și, datorită absorbției mai reduse a melaninei, este ideal pentru tratarea tipurilor de piele mai închisă la culoare.


HOPSL: cea mai recentă tehnologie laser cu stare solidă
QuadroStarPRO YELLOW este dotat cu HOPSL, un laser solid de ultimă generație. Această tehnologie nouă face ca galbenul de lungime de undă să fie disponibil într-un dispozitiv foarte mic și ușor (mai puțin de 12 kg) cu o putere de neegalat (până la 5 W). Datorită acestor caracteristici, dispozitivul este foarte fiabil și nu necesită întreținere.


Profil uniform al fasciculului
O optică special concepută garantează un profil foarte omogen al fasciculului, ceea ce înseamnă că tratamentul este întotdeauna sigur și precis.


Scaner răcit de piele
În plus față de piesa de mână standard QuadroStarPRO YELLOW, este disponibil și un scaner cu răcire integrată a pielii pentru tratarea unor zone mai mari.


Afișaj nou
Afișajul cu ecran tactil, cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, oferă un confort maxim pentru tehnician. Cele șase moduri de tratament (Basic, Expert, Burst, Varix, CW, Scan) sunt optimizate special pentru aplicații.

QuadroStarPROYELLOW poate fi modernizat cu următoarele elemente opționale:

 

Piese de mână cu dimensiuni diferite ale spotului
Pe lângă piesa de mână standard cu o dimensiune a spotului de 1 mm, puteți alege dintr-o varietate de piese de mână cu dimensiuni diferite ale spotului (0,5, 1,5 și 2,8 mm). Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a lucra atât pe vase mai mari, cât și pe vase mai mici, cu un grad maxim de precizie.

 

Scanner cu răcire integrată a pielii
Tratamentul zonelor mai mari este simplificat considerabil prin utilizarea unui scaner. Acesta face posibilă tratarea rapidă și precisă a unor zone mai mari, ca în cazul cuperozei sau al petelor de vin de port de o anumită dimensiune. În același timp, răcirea pielii asigură un confort sporit al pacientului și reduce efectele secundare.

 

Comutator de picior special "TuneSwitch"
QuadroStarPROYELLOW este primul laser care dispune de un comutator special de picior care permite medicului să regleze fluența/taxa de repetiție fără a fi nevoie să atingă ecranul dispozitivului, pentru a asigura un flux de lucru eficient.

 

Husă de transport
O husă specială cu roți este, de asemenea, disponibilă pentru a transporta cu ușurință dispozitivul de la o clinică la alta sau chiar pentru călătorii mai lungi.

icon