product image
1 / 1

Laser Estetic Picostar

PicoStar utilizează cea mai modernă tehnologie pentru îndepărtarea tatuajelor, a leziunilor pigmentare și a machiajului permanent.

Nd:YAG cu două lungimi de undă (1064/532nm)
Cele două lungimi de undă oferă medicilor posibilitatea de a adapta tratamentul la nevoile pacientului și la o gamă largă de culori de pigmenți.

 

Cea mai mare energie și cele mai scurte impulsuri
PicoStar utilizează cea mai recentă tehnologie cu cea mai mare putere pentru a genera impulsuri de mai puțin de 300ps pentru cel mai eficient tratament al pigmenților și al tatuajelor multicolore. Sistemul poate funcționa pentru perioade lungi de timp, la viteză mare și fără ca utilizatorul să fie nevoit să facă o preimpunere. Acest lucru îl face unul dintre cele mai rapide și mai fiabile sisteme PICO de pe piață. Impulsurile foarte scurte permit particulelor de pigment să se spargă fără efecte secundare termice sau cicatrici. Acest lucru sporește confortul pacientului și oferă o mai mare flexibilitate și eficiență.

 

Piesă de mână cu zoom cu diferite dimensiuni ale spotului
PicoStar are o piesă de mână Zoom ergonomică, subțire și ușoară. Este fabricat din oțel inoxidabil pentru o manipulare și o curățare ușoară. Datorită inelului rotativ de pe vârf, dimensiunea spotului poate fi ajustată fără a schimba vârful. Acest lucru face posibilă lucrarea atât pe suprafețe mari, cât și pe suprafețe mici, cu o precizie maximă.

 

Profil uniform al fasciculului și detectare automată a spotului
Un sistem special de lentile creează un spot uniform, fără "puncte fierbinți", distribuind perfect energia laserului. Acest lucru duce la mai puțină durere și mai puțină sângerare. Forma spotului este concepută pentru a asigura o acoperire optimă a zonei de tratament cu o eficiență mai mare. Atașamentul cu zoom cu detectare automată a punctelor oferă o ajustare flexibilă și ușoară pentru toate aplicațiile și zonele corpului. Acest lucru asigură un tratament rapid, sigur și eficient, cu rezultate convingătoare.

 

Ecran tactil și interfață ușor de utilizat
PicoStar este echipat cu un ecran tactil LCD de 10,1". Acesta a fost complet reproiectat și adaptat la nevoile utilizatorului. Meniul este potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți. Butoanele și pictogramele mari asigură o bună lizibilitate, în timp ce fundalul întunecat oferă un contrast și o luminozitate mai mare a culorilor. Elementele active pot fi distinse în mod clar prin schimbarea dimensiunii și a culorii. Începătorii pot selecta modurile de funcționare, iar setările relevante sunt setate automat. Utilizatorii profesioniști pot naviga direct la ecranul de lucru cu toate setările parametrilor pentru un tratament rapid și eficient.

 

Aparate cosmetologice de îndepărtare a tatuajelor sunt instrumente utilizate pentru a îndepărta tatuajele și alte tipuri de machiaj permanent. Aceste aparate funcționează pe baza tehnologiei de îndepărtare cu laser, care permite distrugerea particulelor de pigment din piele fără a deteriora țesutul înconjurător. În acest articol vom analiza modul în care funcționează aparate cosmetologice de îndepărtare a tatuajelor cosmetice și care sunt avantajele acestei proceduri.

 

 

Aparate cosmetologice de îndepărtare a tatuajelor funcționează pe baza îndepărtării cu laser, care se bazează pe utilizarea laserului pentru a elimina pigmentul din piele. Lumina laser, care este generată de aparat indepartare tatuaje, trece prin piele și atinge particulele de pigment din interiorul acesteia. Particulele de pigment absorb energia luminii laser și încep să se descompună, rupându-se în particule mai mici care pot fi eliminate de organism. 

Aparate cosmetologice de îndepărtare a tatuajelor folosesc diferite tipuri de lasere, în funcție de tipul de pigment și de culoarea acestuia. De exemplu, laserul Nd:YAG cu o lungime de undă de 1064 nm poate fi utilizat pentru îndepărtarea tatuajelor negre, iar laserul Ruby cu o lungime de undă de 694 nm poate fi utilizat pentru îndepărtarea tatuajelor roșii sau verzi. 

 

 

Procedura de îndepărtare a tatuajelor cu aparate cosmetologice începe cu o cremă anestezică aplicată pe piele pentru a reduce durerea. Cosmetologul începe apoi să opereze aparatul, direcționând fasciculul laser pe suprafața pielii unde se află tatuajul.

Fasciculul laser pătrunde în piele și lovește particulele de pigment, descompunându-le și transformându-le în particule mici care pot fi eliminate cu ușurință de către organism. În timpul procedurii, cosmetologul controlează adâncimea la care fasciculul laser pătrunde în piele pentru a minimiza riscul de deteriorare a țesuturilor înconjurătoare și pentru a elimina pigmentul cât mai eficient posibil.

Procedura de îndepărtare a tatuajelor cu ajutorul aparatului cosmetic durează, de obicei, mai multe ședințe, în funcție de mărimea și culoarea tatuajului, precum și de reacția organismului la procedură. O îndepărtare totală a tatuajelor necesită, de obicei, între 5 și 10 ședințe. Se recomandă pauze de câteva săptămâni între tratamente pentru a permite pielii să se recupereze și pentru a evita eventualele complicații.

 

Beneficiile îndepărtării tatuajelor cu ajutorul unui aparat cosmetologic:

  • Eficiențăaparate cosmetologice pentru îndepărtarea tatuajelor permit obținerea unei eficiențe ridicate de îndepărtare a pigmentului, chiar și în cazul tatuajelor făcute cu mult timp în urmă sau adânc în piele.
  • Siguranță: atunci când se utilizează aparate cosmetologice profesionale, riscul de a deteriora țesutul înconjurător și de a provoca complicații este minim.
  • Risc minim de urme reziduale: îndepărtarea tatuajelor cu ajutorul aparatelor cosmetologice lasă, în general, o cantitate minimă de pigment rezidual, asigurând un rezultat mai neted și mai uniform.

 

Înainte de procedura de îndepărtare a tatuajelor, medicul cosmetician va efectua o consultație preliminară pentru a evalua starea pielii și pentru a analiza particularitățile procedurii.

Aspirina, ibuprofenul și alte medicamente antiinflamatoare trebuie evitate înainte de procedură, deoarece acestea pot crește riscul de sângerare în timpul procedurii. De asemenea, trebuie să se evite alcoolul, nicotina și fumatul înainte de procedură.

Pentru a preveni posibilele complicații, pacientul nu trebuie să folosească machiaj pe zona de piele care urmează să fie tatuată în ziua procedurii.

După procedură, pacientul trebuie să monitorizeze starea pielii și să urmeze recomandările cosmeticianului pentru îngrijirea pielii. De obicei, în primele câteva zile după procedură, pielea poate fi sensibilă și necesită o îngrijire delicată.

 

Îndepărtarea tatuajelor cu ajutorul aparatelor cosmetologice cu laser este o procedură eficientă și sigură, care vă permite să obțineți rezultate excelente la îndepărtarea pigmentului. Cu toate acestea, ca orice procedură cosmetică, are limitele sale. Trebuie luate în considerare toate riscurile posibile înainte de a se începe procedura.

Magazinul cosmetologic Lorema oferă o gamă largă de aparate cosmetologice la prețuri accesibile. Catalogul nostru prezintă produse de calitate la prețuri accesibile, de la producători de renume. Suntem partenerul de încredere pentru a cumpăra aparate cosmetologice de calitate, cu un raport calitate-preț excelent.


 

PicoStar poate fi modernizat cu următoarele elemente opționale:

Setul FLAT-TOP PERFORMANCE 1064: Set de piese de mână pentru cele mai înalte standarde
Noul set de piese de mână "FLAT-TOP PERFORMANCE 1064" face posibil tratamentul cu un spot rotund, extrem de omogen, cu o lungime de undă de 1064 nm. Acest set conține corpul principal al piesei de mână, două vârfuri de piesă de mână (10 sau 16 mm Ø) și distanțierele respective. Schimbarea vârfurilor este foarte ușoară și, datorită recunoașterii automate a spotului, utilizatorul are control total și siguranță garantată în timpul tratamentelor.
Această piesă de mână poate fi utilizată pentru multe proceduri dermatologice și estetice diferite. Diametrul său de 16 mm oferă cea mai mare dimensiune a spotului dintre toate pico-laserele de pe piață și este fabricată la cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea și aplicarea.

 

Performanță FLAT-TOP 532 Set: Set de piese de mână pentru cele mai înalte standarde
Noul set de piese de mână "FLAT-TOP PERFORMANCE 532" include corpul principal al piesei de mână, două vârfuri de piesă de mână și distanțierele respective. Operatorul poate lucra cu un spot rotund extrem de omogen de 3 sau 5 mm Ø, cu o lungime de undă de 532 nm. Schimbarea vârfurilor este foarte ușoară și, datorită recunoașterii automate a spotului, utilizatorul are control total și siguranță garantată în timpul tratamentelor.
Această piesă de mână poate fi utilizată pentru multe proceduri dermatologice și estetice diferite, cum ar fi îndepărtarea pigmenților sau a tatuajelor și multe altele.

 

Piesa de mână MicroSpot PICO: Tratamente fracționate cu o tehnică inovatoare
Noua piesă de mână MicroSpot PICO pentru PicoStar de la Asclepion împinge tratamentele fracționate la un nivel superior: Utilizatorul poate oferi tratamente fracționate cu o lungime de undă de 1064 nm, oferind 64 de spoturi individuale pe o suprafață de 7×7 mm2. Spoturile sunt cu adevărat omogene datorită DOE-ului integrat, ceea ce face ca acesta să fie alegerea ideală pentru acest tip de tratament.
Acest set oferă diversitatea de care este nevoie în zilele noastre, având în vedere cerințele mai mari atunci când clienții solicită tratamente cu laser.

 

CEL MAI BUN LASER PICO de pe piață
PicoStar folosește cea mai modernă tehnologie pentru îndepărtarea tatuajelor, a leziunilor pigmentate și a machiajului permanent. Datorită celei mai înalte energii și a celor mai scurte impulsuri, tratamentul cu PicoStar este rapid, delicat, în mare parte fără sânge și nu lasă cicatrici.

 

icon