product image
product image
1 / 2

Soluția lipolitică de fosfatidilcolină

Bogată în mod natural în membrane celulare, fosfatidilcolina descompune grăsimea stocată în celulele adipoase (adipocite).

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Bogată în mod natural în membrane celulare, fosfatidilcolina descompune grăsimea stocată în celulele adipoase (adipocite).


Soluția lipolitică de fosfatidilcolină emulsionează grăsimea, permițându-i să fie absorbită în sânge și transportată. Acest lucru îl face soluția ideală pentru abordarea adipozițiilor localizate neatractive.


Fosfatidilcolina polinesaturată este forma lichidă a lecitinei, o enzimă produsă în mod natural de corpul nostru. Este componenta principală a tuturor membranelor celulare și lipoproteinelor care circulă în sânge. Joacă un rol important în transportul metabolic intracelular și extracelular.


Fosfatidilcolina promovează conversia grăsimilor în particule minuscule, permițând absorbția și transportul grăsimilor. La ingerare, fosfatidilcolina induce o reacție enzimatică care dizolvă grăsimea pentru a forma o emulsie de monogliceride nanodimensionate, care sunt transportate la ficat și metabolizate prin beta-oxidare.


Lipoliza nu este un înlocuitor al chirurgiei plastice, ci o terapie foarte eficientă pentru reducerea grăsimii corporale. Conține deoxicolat de sodiu.

Apă/apă, fosfatidilcolină, deoxicolat de sodiu, alcool benzilic, clorură de sodiu.

icon