Olesea Sobcenco: Chirurgia plastică: demontăm mituri

Lorema Estetic

 

Pe pagina ei de Instagram găsești o mulțime de postări dedicate operațiilor plastice. Chiar pacienții sunt cei care povestesc deschis despre experiența de a fi trecut printr-o intervenție chirurgicală estetică. Dr. Olesea Sobcenco este chirurgul plastician care reușește să doboare stereotipurile despre industria operațiilor plastice. Își face publică munca și rezultatele uimitoare pe care le obține prin iscusință, atenție la detalii și talent.

STEREOTIPURI
În urmă cu câțiva ani, nimeni nu recunoștea că a apelat la chirurgia plastică. Femeile, și cu atât mai mult bărbații, se jenau să povestească despre asta chiar și celor mai apropiați oameni. „Așa arăt eu...de la natură”, susținea toată lumea. Am reușit să schimb această percepție de-a lungul anilor și mă bucur că, astăzi, pe paginile mele de social media există o întreagă comunitate de pacienți care își împărtășesc în mod deschis experiența. Sentimentul de rușine sau incomoditate a fost înlocuit cu sentimentul mândriei de a obține un rezultat frumos!


MUNCA ASUPRA TA
Chirurgia plastică reprezintă, de fapt, un instrument de lucru asupra propriei persoane. Te poate ajuta să devii cea mai bună variantă a ta. Pacienții mei vor să rămână tineri, în formă, să fie sexy și să se simtă bine în propriul corp. Acest lucru nu poate fi mereu obținut și susținut doar prin sport și alimentație adecvată. Chirurgia plastică ne vine în ajutor și ne oferă rezultate bune pe termen lung. Este un domeniu care merită să fie tratat cu respect.

CARE SUNT TENDINȚELE?
Nu sunt adepta tendințelor, pentru că, în general, esteticul nu este un tribut adus modei, ci o necesitate.
Fiecare persoană este diferită și ar trebui să rămână așa. Blefaroplastia rămâne cea mai populară operație în rândul femeilor și bărbaților de toate vârstele. Această operație face aspectul mai tânăr, elimină „pleoapele căzute”, pungile de sub ochi și, de asemenea, reduce senzația de privire obosită. Am făcut mii de astfel de operații. A început să fie foarte căutată intervenția numită LipFit – aceasta presupune mărirea buzei superioare prin reducerea distanței dintre nas și buze. Este o operație populară atât în rândul fetelor tinere, cât și al femeilor în vârstă. Oferă un rezultat bun pe termen lung.
De asemenea, multe femei își doresc să revină în formă după ce au devenit mame. Nașterea și alăptarea lasă urme pe corpul femeilor și nu toate reușesc să slăbească sau să arate așa cum își doresc doar prin sport și dietă. În aceste cazuri, putem apela la abdominoplastie, liposucție, liftingul sânilor și alte intervenții care să le readucă încrederea în sine.

METODE
Fiecare al doilea pacient al meu vine din străinătate. Și nu sunt doar conaționalii noștri. În fiecare zi pun în practică noi tehnici și găsesc propria mea soluție - cea mai optimă pentru fiecare pacient. Am implementat recent o nouă tehnică de mărire a sânilor care permite pacientelor să se recupereze mult mai repede. Nu mai trebuie să vină la pansamente pentru a îndepărta firele suturilor, iar cicatricile devin invizibile.

 

CHIRURGIE PLASTICĂ SAU COSMETOLOGIE?
Nu putem obține tot ce ne dorim doar prin chirurgie sau doar prin tratamente cosmetice. În general, să ai propriul chirurg plastician devine la fel de normal precum să ai propriul tău cosmetician și stilist.

 

Olesea Sobcenco

06111809

 

icon