product image
1 / 1

Ser Mesocell

Mezoterapia celulitei folosește substanțe care acționează asupra țesutului adipos, țesutului conjunctiv și microcirculației pentru a accelera mecanismele naturale de reducere a grăsimilor din organism.

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Mezoterapia celulitei folosește substanțe care acționează asupra țesutului adipos, țesutului conjunctiv și microcirculației pentru a accelera mecanismele naturale de reducere a grăsimilor din organism. Crema pentru celulită MesoCell® combină ingrediente active puternice selectate pentru capacitatea lor de a crește circulația, de a descompune celulele adipoase și de a combate retenția de apă.


MesoCell® oferă următoarele beneficii specifice:


Perturbează mecanismul de producere a grăsimilor, ajutând la transformarea țesutului adipos în țesut conjunctiv.
Provoacă lipoliza, stimulând adipocitele să elibereze grăsime pentru ardere.
Tonifică, întărește și întărește pielea.
Îmbunătățește resorbția edemului localizat.
Crește fluxul sanguin în zonele în care este prezentă celulita.
Pentru rezultate optime, MesoCell® este o completare cosmetică indispensabilă pentru tratamentul dumneavoastră profesional de mezoterapie.

Aqua (apă), alcool denat, glicerină, metilsilanol, alginat de carboximetil teofilină, fosfatidilcolină/lecitină, ulei de fructe Rosa Canina, butilenglicol, poliacrilamidă, carnitină, izoparafină C13-14, fenoxietanol, atrac de cafeină, extract de cofeină din Asia, alcalina leafă, Suc Barbadensis, Laureth-7, extract de Aesculus Hippocastanum (castan de cal), extract de coada-calului, sorbat de potasiu, extract de frunze de Hedera Helix (iedera), glucozid de coco, etilhexilglicerină, alcool de sodiu, benzoat de sodiu, citrat de sodiu, citronello citratic , biotină

icon