product image
1 / 1

Masajerul Move

Anti-cellulite Massager

Aparate cosmetologice anticelulitice sunt echipamente inovatoare concepute pentru a combate celulita. Acestea sunt dotate cu diverse tehnologii care vă permit să obțineți o reducere semnificativă a volumului, să îmbunătățiți tonusul pielii și să eliminați semnele vizibile ale celulitei. Aceste aparate permit o îngrijire completă a pielii și acționează asupra zonelor problematice în care celulita este mai pronunțată.

Celulita este așa-numita "coajă de portocală", cauzată de acumularea de celule adipoase sub piele, care creează o textură aspră și un aspect inestetic al pielii. Celulita poate fi cauzată de mai mulți factori, cum ar fi schimbările hormonale, circulația deficitară, dieta deficitară, sedentarismul, factorii genetici și multe altele. Prin urmare, aparate cosmetologice anticelulitice pot fi folosite ca un mijloc suplimentar de eliminare a celulitei, în combinație cu o dietă adecvată, exerciții fizice și alte tratamente.

Principiul de bază al aparatelor anticelulitice este utilizarea diferitelor metode care au ca scop stimularea celulelor și a proceselor din organism. Unele dintre acestea includ:

 

  • Masajul. Unele aparate sunt echipate cu accesorii speciale care vă permit să masați și să strângeți pielea, ceea ce stimulează fluxul sangvin și ajută la eliminarea acumulării de celule adipoase.

 

  • Ultrasunete. Această metodă folosește undele ultrasunetelor pentru a distruge celulele adipoase. Acestea pătrund adânc în straturile pielii, unde descompun depozitele de grăsime și accelerează fluxul sangvin.

 

  • Radiofrecvență. Această metodă utilizează unde de radiofrecvență pentru a încălzi straturile profunde ale pielii, ceea ce stimulează creșterea colagenului și reduce depozitele de grăsime.

 

  • Terapia cu laser. Această metodă folosește raze laser care țintesc depozitele de grăsime de sub piele. 

 

Un alt tip de aparat anticelulitic este aparatul anticelulitic cu vacuum. Acestea funcționează pe baza creării unei presiuni negative asupra pielii, ceea ce ajută la creșterea fluxului sangvin și a drenajului limfatic. Aparate vacuum anticelulitic pot fi manuale sau automate. Dispozitivele manuale sunt folosite de cosmeticieni pentru a masa zonele problematice, în timp ce dispozitivele automate pot fi folosite atât în saloane, cât și acasă.

Terapia cu unde radio este o altă metodă populară de combatere a celulitei. Această tehnologie utilizează unde de înaltă frecvență care încălzesc pielea și stimulează contracția colagenului, ceea ce duce la reducerea celulitei. Terapia cu unde radio poate fi eficientă, dar poate provoca, de asemenea, disconfort în timpul procedurii.

Un alt tip de tratament contra celulitei este tratamentul cu ultrasunete. Acesta funcționează prin utilizarea undelor sonore de înaltă frecvență care creează vibrații în țesuturile subcutanate, îmbunătățind circulația sângelui și drenajul limfatic. Terapia cu ultrasunete poate fi eficientă, dar poate provoca, de asemenea, disconfort în timpul procedurii.

Unele aparate cosmetologice, cum ar fi aparatele cu ultrasunete lipolitice, folosesc undele ultrasonice pentru a sparge celulele adipoase. Aceasta poate fi o metodă eficientă de reducere a volumului zonelor problematice, dar poate provoca, de asemenea, un anumit disconfort în timpul procedurii.

 

Aparate cosmetologice anticelulitice sunt o modalitate eficientă și rapidă de a combate celulita. Ele pot oferi rezultate rapide și de lungă durată, dar, ca orice procedură cosmetică, pot avea riscuri și efecte secundare. Înainte de a utiliza orice aparat, trebuie să consultați un medic cosmetician profesionist și să urmați instrucțiunile de utilizare.

Magazinul cosmetologic Lorema oferă o gamă largă de aparate cosmetologice la prețuri accesibile. Catalogul nostru prezintă produse de calitate la prețuri accesibile, de la producători de renume. Vă punem la dispoziție o gamă largă de aparate cosmetologice, adaptate nevoilor fiecărui client.

 

Specificații tehnice:

Tensiune de intrare: 220 ~ 240V
Putere nominală: 25W
Frecvență: 50Hz
Greutate: 0,9Kg
Dimensiuni: 17x13x11

icon