Lipoliză Injectabilă în Moldova

Durata procedurii:

30 minute

Lipoliza injectabilă se referă la procedura de reducere a țesutului adipos. Este recomandată în cazurile de depuneri de grăsime localizate, care sunt dificil de eliminat prin dietă și exerciții fizice.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

 

Procedura începe prin marcarea cu un marker a zonelor de pe corp care urmează să fie corectate. Suprafața selectată este curățată și apoi este supusă unei serii de injecții relativ nedureroase.

Injecțiile sunt făcute la intervale mici cu o aculă unică și subțire. Pot apărea mici umflături și vânătăi în zonele cu injecții. Zona supusă lipolizei poate deveni roșie sau ușor inflamată, dar aceste simptome ar trebui să dispară în 4-5 zile.

 

PRINCIPIUL LIPOLIZEI INJECTABILE

 

Lipoliza injectabilă elimină celulele grase din organism fără intervenție chirurgicală. Procedura implică utilizarea unui produs special care pătrunde în organism prin injecție direct în zonele care trebuie conturate. Substanța, pătrunzând în membrana intercelulară a țesutului adipos, duce la reducerea celulelor grase.

 

Lipoliza injectabilă este recomandată pentru pierderea în greutate și modelarea diferitelor părți ale corpului, cum ar fi:

 

Bărbie,
Abdomen,
Genunchi,
Umeri,
Coapse,
Flancuri,
Fese.


Pentru a vă programa la procedură, vă rugăm să faceți clic pe butonul "Contactați un manager".

icon