product image
product image
1 / 2

Hyaluronic Acid 0,8%

Acidul hialuronic pur, nereticulat este un agent de hidratare extrem de eficient.

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Acidul hialuronic pur, nereticulat este un agent de hidratare extrem de eficient.


Capacitatea sa specială de a atrage și lega moleculele de apă servește la hidratarea pielii și la menținerea elasticității pielii și a țesuturilor epidermice. Când este aplicat pe piele, acidul hialuronic formează o peliculă vâscoelastică, reproducând funcția sa naturală de reținere a apei în matricea intercelulară a țesuturilor conjunctive ale dermului. Acest lucru face ca soluția anti-îmbătrânire cu acid hialuronic să fie o bază ideală de hidratare pentru a ajuta la furnizarea altor substanțe pielii. Recomandat pentru pielea ridata, obosita, deteriorata de soare si uscata. O soluție interesantă pentru tratamentele de mezoterapie recomandată pentru tratarea pielii ridate, obosite, deteriorate de soare și uscate.


În combinație cu vitamine, acidul hialuronic nu numai că ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire, ci și le tratează.


Acidul hialuronic oferă o modalitate eficientă de a combate efectele nivelurilor scăzute de acid hialuronic. Când ne naștem, este larg distribuit în țesuturile conjunctive și este prezent din abundență în corpul nostru, dar în timp, nivelul său scade treptat. Această scădere a nivelurilor este o parte importantă a procesului de îmbătrânire, pierderea elasticității pielii care se manifestă prin apariția ridurilor.


Acidul hialuronic umple spațiul dintre fibrele de colagen și elastină. Rolul acidului hialuronic în piele este de a oferi un mecanism de transport a nutrienților esențiali din sânge către celulele vii ale pielii, de a hidrata pielea prin reținerea acesteia în apă și de a contribui la reînnoirea dermului și la eliminarea compușilor nocivi din piele. piele. Este capabil să protejeze pielea de radiațiile UV datorită proprietăților sale de captare a radicalilor liberi. Acidul hialuronic influenteaza si angiogeneza prin sustinerea proliferarii celulelor endoteliale si asigurand astfel o mai buna vascularizare a pielii.


Acidul hialuronic non-reticular este o polizaharidă liniară identică cu acidul hialuronic din țesutul conjunctiv. Aparține familiei de glicozaminoglicani (Gags) sau mucopolizaharide. Vâscozitatea și greutatea moleculară a acestuia sunt foarte apropiate de acidul hialuronic natural și îi permit să se integreze perfect în țesuturi.

Aqua/apa, hialuronat de sodiu.

icon