product image
1 / 1

parat Ultrasonic Hifu-Finesse

HIFU Finesse - это ультразвуковой аппарат для неинвазивного омоложения кожи, основанный на технологии ультразвуковой фокусировки высокой интенсивности.

HIFU Finesse funcționează pe baza tehnologiei de focalizare a ultrasunetelor de înaltă intensitate, care vă permite să obțineți rezultate semnificative într-o perioadă scurtă de timp. Datorită accesoriilor speciale, dispozitivul poate fi utilizat pentru a lucra în diferite zone ale feței și ale corpului.

Procedura se realizează fără a perturba integritatea pielii, evitându-se astfel riscurile asociate cu intervenția chirurgicală. HIFU Finesse ajută la stimularea producției de colagen, îmbunătățește microcirculația și procesele metabolice din țesuturi, ceea ce, la rândul său, duce la o reducere semnificativă a ridurilor și la îmbunătățirea stării generale a pielii.

Acest dispozitiv este soluția ideală pentru cei care doresc să maximizeze efectul fără riscurile asociate cu o perioadă lungă de recuperare după o intervenție chirurgicală. HIFU Finesse este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de diferite vârste și tipuri de piele.

Dacă doriți mai multe informații despre HIFU Finesse și despre procedurile care pot fi efectuate cu acest dispozitiv, vă rugăm să contactați specialiștii noștri făcând clic pe butonul de rechemare. Consultanții noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună opțiune pentru situația dumneavoastră individuală.

Specificații tehnice:

Putere/tensiune: 230 V / 50/60 Hz
Putere maximă: 200 VA
Tipul părții aplicate: I BF
Siguranțe: 2 x F2A - 250 V
Dimensiuni: 700(L) x 500(P) x 1300(H) mm
Greutate: 45 kg
Durata impulsurilor ultrasonice: 100 ms.
Scanare liniară: 15 - 40 mm
Față: vârf special

 

Transductor de ultrasunete cu tehnologie exclusivă "Centreless" pentru piesa de mână facială.
Stabilitatea transductorului este asigurată pe întreaga durată a tratamentului. Răcirea activă ajută la creșterea puterii de radiație a componentei piezoelectrice; la urma urmei, este cunoscut faptul că o creștere excesivă a temperaturii reduce factorul de calitate al componentei piezoelectrice în timpul funcționării. Răcirea emițătorului cu ultrasunete printr-un circuit hidraulic care permite circulația apei și răcirea activă a transductorului. Garantează intensitatea exactă a vârfului focal, cu mai puține efecte secundare și rezultate mai bune. În plus, tratamentul este mult mai puțin dureros în comparație cu transductoarele complete.
Durata de viață a transductorului este extinsă și este garantată până la 20.000 de linii de scanare, spre deosebire de transductoarele convenționale, care au o durată de viață foarte limitată. Expunerea la stimul termic / durata redusă a impulsurilor începând de la 10 ms. Această caracteristică reduce și mai mult propagarea căldurii în direcția axială și asigură o mai mare localizare în punctul focal.

Specificațiile cartușului:
Cartuș: 4,5 mm
Adâncime: 4,5 mm
Putere maximă: 10 wați
Diametru: 15 mm
Frecvență: 4 mHz

icon