product image
product image
1 / 2

Soluție antioxidantă cu Glutation - Glutathione 600

Soluția Antioxidantă de Glutation joacă un rol important în protejarea celulelor în timpul îmbătrânirii, acționând atât ca antioxidant, cât și ca agent de detoxifiere.

Soluția Antioxidantă de Glutation joacă un rol important în protejarea celulelor în timpul îmbătrânirii, acționând atât ca antioxidant, cât și ca agent de detoxifiere.


Capacitatea glutationului de a inhiba sinateza melaninei îl face o componentă importantă în tratamentul melasmei și depigmentării.


Glutationul (GSH) este o moleculă mică compusă din 3 aminoacizi, cisteină, acid glutamic și glicină. Este un antioxidant puternic care se găsește în fiecare celulă care ne protejează celulele de radicalii liberi.


Această rezistență activă joacă un rol în reglarea nutrienților a evenimentelor celulare, inclusiv expresia genelor, sinteza și repararea ADN-ului și proteinelor, creșterea celulelor și răspunsul imunitar, metabolismul toxinelor și agenților cancerigeni, întărirea sistemului imunitar și prevenirea oxidării grăsimilor. Este implicat în detoxifiere prin legarea de toxine precum metalele grele, poluanții chimici și agenții cancerigeni și transformându-le într-o formă care poate fi ușor eliminată din organism.


Organismul produce și stochează cel mai mult GSH în ficat, unde este folosit pentru detoxifierea compușilor nocivi. Nivelurile de GSH scad odată cu vârsta, iar lipsa de glutation face organismul mai vulnerabil la daunele radicalilor liberi, accelerând astfel procesul de îmbătrânire. Glutationul neutralizează radicalii liberi dăunători și moleculele de peroxid și reîncarcă vitaminele oxidate C și E, astfel încât organismul să le poată reutiliza.


Glutationul este, de asemenea, implicat în iluminarea pielii. Studiile arată dovezi ale implicării sale în calea melanogenă și efectele sale anti-melanogenice.

apă, glutation, hidroxid de sodiu, clorură de sodiu.

icon