product image
product image
1 / 2

Dermasculpt canule blunte

Canula tocită permite vaselor de sânge să fie „retractate” pe măsură ce microcanula călătorește prin țesutul de sub piele, în loc să perforeze vasele de sânge ca în cazul acelor tradiționale.

Ce este o microcanulă Dermasculpt?


Canula tocită permite vaselor de sânge să fie „retractate” pe măsură ce microcanula călătorește prin țesutul de sub piele, în loc să perforeze vasele de sânge ca în cazul acelor tradiționale.


De ce injectabil cu Dermasculpt Microcanula
mai bine decât să folosești un ac ascuțit?


Canulele au marele avantaj de a fi mai sigure, mai precise, practic fără vânătăi atunci când sunt utilizate corect și, în majoritatea cazurilor, nu necesită nicio anestezie injectabilă sau blocuri. Cu aceste canule, durerea, vânătăile, umflarea și durata procedurii au fost reduse semnificativ.


Câte puncții se fac în timpul procedurii?


Utilizarea unei canule va reduce numărul de puncții în piele. Cu doar una sau două injecții în piele, aproape întreaga zonă dorită poate fi tratată.


Instructiuni de folosire.
Dezinfectați pielea din zona de tratament.
Faceți o puncție inițială a pielii cu un ac ascuțit de același diametru sau mai mare și aruncați imediat acul ascuțit cu mare atenție pentru a nu înțepa pe nimeni accidental.
Localizați punctul de intrare, care este vizibil din mica picătură de sânge creată de puncție.
Introduceți o canulă cu vârful tocit în dermul profund sau în stratul sub-q, în funcție de calibrul canulei și de materialul de umplutură injectat.
Pătrunderea trebuie făcută perpendicular pe suprafața pielii.
Utilizați flexibilitatea microcanulei pentru a o ghida tangențial în piele până la lungimea dorită.
Se injectează într-o manieră retrogradă, ventilând zona de tratat.
Continuați să faceți acest lucru în diferite planuri și în direcții diferite, dacă este necesar, până când obțineți efectul dorit de volum și stimulare a pielii. Scoateți cu grijă microcanula de pe piele.
După utilizare, aruncați acul ascuțit și canula într-un recipient adecvat care îndeplinește cerințele.

icon