product image
1 / 1

Laserul cu Erbiu Dermablate

Laser cu erbiu de ultimă generație pentru medicina estetică

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

Laser Er:YAG de ultimă generație pentru orice nevoie

Dermablate este cel mai recent și mai eficient laser Er:YAG, avansat pentru ablația de înaltă precizie a pielii și terapia fracționată. Sistemul permite tratarea unei game largi de modificări benigne ale pielii, a ridurilor și cicatricilor, precum și multe alte aplicații într-o varietate de domenii. Dermablate se caracterizează prin designul său inovator și tehnologia revoluționară. Sistemul a fost complet reproiectat, sursa de alimentare, răcirea, sistemul electronic, afișajul, piesele de mână, manualul de utilizare și comutatorul de picior.

 

Design modern și practic

Designul a fost dezvoltat având în vedere nevoile zilnice ale unui cabinet medical modern. Sistemul este ușor de transportat datorită roților mari, iar raftul cauciucat oferă spațiu pentru toate accesoriile.

 

Port pentru piesa de mână

Sistemul de porturi pentru piese de mână facilitează și mai mult fluxul de lucru pentru utilizatori. Tuburile pot fi conectate direct la portul piesei de mână, iar toate piesele de mână sunt recunoscute automat.

 

Braț cu oglindă cu rotație de 360°.

Un braț pivotant lung cu capace elegante, noi furtunuri de aspirație și un port multifuncțional pentru piesa de mână pentru o manevrare optimă și durabilitate maximă.

 

Ecran tactil LCD de 10,1"

Ecranul tactil LCD de 10,1" oferă o operare intuitivă și ușor de utilizat.

 

Sistem de îndepărtare a fumului

Un sistem încorporat de evacuare a fumului asigură o eficiență maximă a curățării. Operația este mult simplificată prin retragerea imediată direct în zona de tratament.

 

Serviciu revoluționar

Serviciul online la distanță permite diagnosticarea și depanarea rapidă a sistemului.

 

Putere și viteză

Dermablate este un laser Er:YAG cu putere și viteză maximă, care oferă un tratament extrem de eficient și delicat.

Lungime de undă - 2940nm

Cu o putere de până la 3 jouli și o frecvență de 20 Hz, sistemul oferă o flexibilitate optimă pentru practica zilnică.

 

Aparat cu laser pentru epilare definitiva

 

Aparate cosmetologice de epilare cu laser reprezintă una dintre cele mai populare metode de îndepărtare a părului nedorit de pe corp și de pe față. Acestea se bazează pe utilizarea radiațiilor laser de înaltă energie, care distrug foliculii de păr. Aparate cosmetologice cu laser sunt un instrument eficient pentru procedurile de îndepărtare a părului.

 

Principalul avantaj al epilării cu laser este efectul său pe termen lung. După un ciclu de tratamente, este posibil ca părul să nu mai crească la loc timp de luni sau chiar ani de zile. De asemenea, epilarea cu laser este, de obicei, mai puțin dureroasă decât alte metode de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară sau electroliza.

 

Aparate cosmetologice de epilare cu laser pot folosi diferite tipuri de lasere, inclusiv laserele cu diode, cu neodim-YAG și cu erbium. Fiecare tip de laser are propriile beneficii, iar alegerea unui anumit tip depinde de tipul de piele și de păr, precum și de rezultatele dorite. 

 

Înainte de a se supune unei proceduri de epilare cu laser, pacientul consultă un cosmetolog care va determina tipul de piele și de păr, precum și tipul de laser recomandat. Pacienții trebuie să evite arsurile solare și să folosească protecție împotriva soarelui înainte de procedură.

 

În timpul procedurii, aparat cu laser pentru epilare definitiva trimite un fascicul laser în zona de piele care urmează să fie tratată, unde pătrunde în foliculii de păr și îi încălzește la o anumită temperatură. Acest lucru distruge foliculii de păr și previne reapariția lor.

 

După tratament, pacientul poate observa o ușoară roșeață a pielii și o durere redusă. Aceste simptome dispar, de obicei, după câteva ore. Pentru a obține cel mai bun efect, sunt necesare de obicei mai multe tratamente la intervale de câteva săptămâni.

 

Aparate cosmetologice de epilare cu laser pot fi utilizate pentru a îndepărta părul de pe majoritatea părților corpului, inclusiv de pe față, gât, piept, brațe, picioare, zona bikini și fese. Cu toate acestea, unele zone ale pielii pot fi mai sensibile, iar procedura trebuie efectuată cu precauție sporită.

 

Concluzie

 

Aparat cu laser pentru epilare definitiva este una dintre cele mai eficiente și populare metode de epilare. Cu toate acestea, ca în cazul oricărei alte proceduri medicale, este important să fie efectuată numai sub supravegherea unui cosmetolog calificat și să se urmeze recomandările pentru a asigura cele mai bune rezultate și pentru a minimiza riscurile și efectele secundare.


Magazinul cosmetologic Lorema oferă o gamă largă de aparate cosmetologice la prețuri accesibile. Catalogul nostru prezintă produse de calitate la prețuri accesibile, de la producători de renume. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu expertiză și consultanță pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune aparate cosmetologice pentru afacerea dvs.

Specificații tehnice:

 

Sonda VarioSpot are un design ergonomic și permite modificarea dimensiunii spotului prin simpla rotire a inelului de pe vârf.

Dimensiunea spotului 1-6 mm

Subțire, ușor și sterilizabil

Fabricat din oțel inoxidabil

Evacuarea completă a fumului.

 

Piesa de mână MicroSpot este proiectată ergonomic și are o dimensiune fixă a spotului.

Dimensiunea spotului 13 x 13 mm

Subțire, ușor, sterilizabil

Fabricat din oțel inoxidabil

Evacuarea completă a fumului.

 

Fineliner are un design ergonomic și foarte subțire, precum și o dimensiune fixă a spotului.

Dimensiunea punctului 1,5 mm.

Subțire, ușor, sterilizabil.

Fabricat din oțel inoxidabil.

Optica de focalizare.

 

Piesa de mână Steri-Spot

A fost conceput special pentru procedura minim invazivă Juliet și utilizează o serie de microlentile.

Dimensiunea spotului 9 x 9 mm

Subțire și ușor

Optica MicroSpot

Aplicator igienic de unică folosință (tratat cu EO)

 

Piesa de mână Romeo a fost special concepută pentru tratamentul minim invaziv al sforăitului și utilizează o serie de microlentile.

Dimensiunea spotului 5 x 5 mm

Subțire și ușor

Optica MicroSpot

Teacă igienică de unică folosință (tratată cu EO)

 

Piesa de mână CUT a fost special concepută pentru intervenții chirurgicale minore și utilizează optică focalizată.

Dimensiunea spotului 0,5 mm

Subțire și ușor

Optică focalizată

Capac igienic de unică folosință (EO tratat)

icon