product image
product image
1 / 2

BCN Base pentru piele

BCN Base este un aliment de bază în gama BCN Cocktails deoarece, datorită compoziției sale de acid hialuronic, X-ADN și silice organic

BCN Base este un aliment de bază în gama BCN Cocktails deoarece, datorită compoziției sale de acid hialuronic, X-ADN și silice organic, este principalul agent anti-îmbătrânire în sine și în același timp formează o bază ideală pentru amestecare cu alte ingrediente pentru a obține produse mai specializate care să răspundă nevoilor fiecărui tip de piele. Acidul hialuronic este un agent de hidratare extrem de eficient datorită capacității sale speciale de a atrage și reține moleculele de apă și, prin urmare, este excelent pentru tratarea pielii uscate, ridate, obosite sau deteriorate de soare.


Nivelul ridicat de hidratare oferit de această componentă asigură menținerea elasticității țesuturilor, de la straturile suprafeței exterioare până la cele mai profunde straturi ale pielii. În mod similar, umple spațiul dintre fibrele de colagen și elastină, oferind un mijloc de transport al nutrienților esențiali către celulele pielii, promovând reînnoirea dermică și eliminând compușii nocivi pentru piele. De asemenea, îmbunătățește vascularizația pielii și este capabil să întărească pielea împotriva radiațiilor UV datorită proprietăților sale anti-radicali liberi. Această componentă face din BCN BASE o bază ideală în principal datorită capacității sale de a facilita distribuirea altor substanțe în piele.


X-ADN este un polimer natural cu proprietăți antioxidante și hidratante excelente care protejează membranele celulare de deteriorarea oxidativă și promovează vindecarea pielii prin capacitatea sa de a repara celulele moarte și de a reconstrui țesutul conjunctiv. În interacțiune perfectă cu acidul hialuronic, este capabil să amelioreze problemele pielii precum pielea uscată, ridurile și efectele îmbătrânirii, precum și să îmbunătățească aspectul și tonusul pielii, vergeturile și să ajute la prevenirea și tratarea căderii părului.


Combinația perfectă de BCN BASE este completată de siliciu organic, un bloc de construcție a țesutului conjunctiv care hidratează, reînnoiește și regenerează celulele. Menține epiderma hidratată, fermează și întărește pielea și acționează ca un antioxidant pentru a preveni în mod activ orice accelerare a îmbătrânirii premature. Datorita tuturor beneficiilor pe care le ofera aceasta componenta, este inclusa in aproape toate tratamentele de la celulita, lipoliza, reinnoirea pielii, caderea parului, vergeturi si vindecarea ranilor.

Substante active: acid hialuronic, gel X-DNA, dioxid de siliciu organic.

icon