product image
product image
1 / 2

BCN Adipo pentru reducerea celulitei

Produsul liniei BCN Cocktails este conceput special pentru a combate celulita si a reda elasticitatea pielii.

Comandați un apel înapoi

Sună-ne

BCN ADIPO


Produsul liniei BCN Cocktails este conceput special pentru a combate celulita si a reda elasticitatea pielii. Pentru fata, este folosit pentru tratarea problemelor estetice precum barbia dubla, datorita actiunii a sase ingrediente active: l-carnitina, cofeina, alge fucus, ruscus, silice organic si glaucina. Celulita apare ca urmare a modificărilor microcirculației în care celulele adipoase sunt stimulate să sintetizeze și să stocheze mai multe trigliceride, ceea ce duce la creșterea dimensiunii celulelor și, ca urmare, la tensiune în țesutul conjunctiv perilobular, când lobulii adipoși devin congestionați. , provocând un aspect neuniform la suprafață.piele, în special pe coapse și fese.


Astfel, orice substanță care mobilizează grăsimea și descompune acizii grași cu lanț lung în acizi grași liberi luptă eficient împotriva celulitei. L-carnitina este prezentă în mod natural în organism și funcția sa principală este de a transporta grăsimea stocată în matricea mitocondrială, astfel încât să poată fi transformată în energie. Deoarece provoacă descompunerea grăsimilor stocate, este cunoscută ca arzător de grăsimi. Pe lângă promovarea catabolismului, ajută la detoxifierea și regenerarea celulelor și la restabilirea funcției fiziologice a dermei.


Cofeina, acționând în sinergie perfectă cu carnitina, este un agent regenerator care îmbunătățește circulația sângelui, epuizează celulele adipoase ale organismului, strânge și tonifică pielea, contribuind la reducerea aspectului celulitei. Când se aplică local, acțiunea sa este lipolitică, distrugând țesutul adipos și provocând scădere în greutate localizată.


BCN Adipo contine si fucus, o alga bruna numita Fucus vesiculosus L, care are proprietati antiinflamatorii si ajuta la incetinirea imbatranirii prin imbunatatirea elasticitatii pielii; polizaharidele pe care le contine sunt antioxidanti naturali. Talul său conține iod organic, care mobilizează fluidele reținute. De asemenea, stimulează circulația sângelui, elimină toxinele și în același timp elimină umflarea care apare cu celulita. Acest produs conține o altă plantă care ajută la combaterea celulitei și în general ajută la rezolvarea problemelor asociate cu circulația sângelui – acesta este Ruscus aculeatus L. Datorită conținutului de rutozide și proprietăți diuretice, are un efect benefic asupra varicelor și oboselii picioarelor. precum şi flebită. De asemenea, este folosit pentru probleme ale pielii precum rozaceea, o afecțiune a pielii care se prezintă cu eritem facial. Această activitate asemănătoare vitaminei P a rutozidei îmbunătățește rezistența vaselor de sânge.


Glaucina este o moleculă capabilă să stimuleze lipoliza și să inhibe formarea de noi celule adipoase. Acest lucru duce la o reducere vizibilă a „coajei de portocală” și la restabilirea elasticității pielii. Pentru a completa această combinație minunată, BCN Adipo conține siliciu organic, un bloc de țesut conjunctiv care hidratează, reînnoiește și regenerează celulele, stimulând și reglând proliferarea fibroblastelor, îmbunătățind sinteza de colagen și promovând regenerarea fibrelor elastice.

Substante active: L-carnitina, cafeina, fucus, mosc, silice organic, glaucina.

icon