product image
product image
1 / 2

Cocktail Asian Centella

Acest smoothie puternic combină extractul de Centella Asiatica (Gotu Kola), Bladder Fucus și Hedera hélix (Iedera) pentru a îmbunătăți circulația (mai ales în zonele în care este prezentă celulita), fermă pielea și stimulează țesutul conjunctiv. &

Acest smoothie puternic combină extractul de Centella Asiatica (Gotu Kola), Bladder Fucus și Hedera hélix (Iedera) pentru a îmbunătăți circulația (mai ales în zonele în care este prezentă celulita), fermă pielea și stimulează țesutul conjunctiv.


Rezultatul este CENTELLA Asian Regenerating Solution, un tratament complet eficient pentru celulită, întinerirea pielii, căderea părului și vergeturi.


Utilizarea Centellei asiatice pentru tratamentul afecțiunilor dermatologice are o tradiție îndelungată și o gamă largă de utilizări:


S-a demonstrat că ASIAN CENTELLA ajută la vindecarea rănilor în mai multe studii științifice. Unul dintre principalele mecanisme de acțiune ale acestei plante este stimularea producției de colagen de tip 1. Triterpenele centellei asiatice, în special acidul asiatic, stimulează biosinteza colagenului și elastinei și ajută la îmbunătățirea vindecării rănilor datorită reepitelizării și normalizării mai bune a țesutului conjunctiv perivascular, care îmbunătățește tonusul și elasticitatea peretelui venos.


CENTELLA poate îmbunătăți integritatea țesutului conjunctiv, poate crește nivelul de antioxidanți în vindecarea rănilor și poate îmbunătăți permeabilitatea capilară. Centella Asiatica ajută la întărirea capilarelor și venelor și îmbunătățește circulația sângelui. Opreste formarea fibrelor care prind celulele adipoase in celulita si imbunatateste flexibilitatea tesutului conjunctiv. Centella asiatica stimulează sinteza colagenului, activând fibroblastele pielii, ceea ce duce la întărirea pereților vaselor de sânge.


Fucusul este capabil să suprime efectele inflamatorii. Are proprietăți anti-îmbătrânire prin creșterea elasticității pielii, iar polizaharidele sale sunt antioxidanți naturali. Talul de fucus conține iod organic, care mobilizează lichidele reținute din anumite părți ale corpului, stimulează circulația sângelui și elimină toxinele. Edemul este unul dintre factorii care provoacă celulita; astfel, substantele active care reabsorb edemul sunt foarte utile in tratamentul acestei afectiuni.


Saponinele de iedera au demonstrat in vitro activitati anti-elastaza si anti-hialuronidaza utile in protectia si tratamentul insuficientei venoase. Efectul stimulant al saponinelor de iedera asupra circulatiei sangvine este sporit de flavonoidele acestei plante. Principala acțiune atribuită flavonoidelor este aceea că acţionează ca agenți de „activare a venelor”, și anume pentru a reduce permeabilitatea și a crește rezistența capilarelor sanguine. Un amestec de saponine a demonstrat, de asemenea, efecte antiinflamatorii.

Aqua/apă, clorură de sodiu, propilenglicol, extract de Centella Asiatica, extract de Fucus Vesiculosus, extract de Hedera Helix.

icon