product image
product image
1 / 2

Tratament Antirid - Argireline

Soluția antirid Argireline combină două ingrediente active pentru a obține un efect Botox ușor, non-toxic, reducând și prevenind ridurile de expresie prin suprimarea contracției musculare.

Soluția antirid Argireline combină două ingrediente active pentru a obține un efect Botox ușor, non-toxic, reducând și prevenind ridurile de expresie prin suprimarea contracției musculare. O alternativă ideală la Botox pentru cei care nu doresc să își piardă expresia facială.


Soluția antirid Argireline s-a dovedit a fi eficientă atât în reducerea ridurilor faciale existente, cât și în prevenirea apariției de noi riduri, prin direcționarea compoziției sale chiar în inima aceluiași mecanism de formare a ridurilor. Soluția antirid Argireline este eficientă aîn eliminarea ridurilor de expresie de pe frunte, dintre sprâncene, din jurul ochilor și pentru a reduce numărul de linii de tip "cod de bare" de pe buze.


Inspirată de procedura Mesobotox, această soluție combină două ingrediente pentru a obține un efect Botox blând și non-toxic. Acesta reduce și previne ridurile emoționale prin inhibarea contracției musculare.


Fețele cu expresii faciale mai complexe și activitate musculară suprapusă sunt contraindicații standard pentru Botox, deoarece acest lucru va duce la o anumită deteriorare și la un aspect general trist. Argirelina, acetilhexapeptida-3, o peptidă unică, este un lanț de șase aminoacizi care reduce expresia liniilor de expresie existente și s-a dovedit a fi eficientă împotriva dezvoltării acestora. Această soluție este o alternativă non-toxică, mai sigură și mai blândă la toxina botulinică, acționând local asupra aceluiași mecanism de formare a ridurilor într-un mod complet diferit.


Contracția musculară este înjumătățită prin blocarea intrării ionilor cu leufasil și prin modularea formării complexului SNARE cu argirelină.


Mușchii se contractă atunci când primesc un neurotransmițător eliberat de o celulă nervoasă, iar toxina botulinică A paralizează mușchiul prin blocarea selectivă a eliberării de acetilcolină la nivelul joncțiunii neuromusculare. BONT-A scindează ireversibil proteina SNAP-25, astfel încât complexul SNARE nu se poate asambla. Argirelina este o imitație a capătului N-terminal al SNAP-25 și concurează cu proteina naturală pentru poziția în complexul SNARE, astfel încât destabilizează formarea acestuia fără a perturba niciuna dintre componentele sale. Dacă complexul SNARE este ușor destabilizat, vezicula nu poate elibera neurotransmițători.


Leofasil, o pentapeptidă, imită calea naturală a encefalinelor, afectând formarea liniilor de expresie într-un mod nou. Este o enkefalină modificată care se leagă de receptorul de enkefalină din afara celulelor nervoase.

Aqua/Water, Sodium Chloride, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Bicarbonate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18.

icon