Lorema Time

Lorema Time este platforma de promovare a specialiștilor calificați din domeniul medicinei estetice și sursa de informație veridică pentru pacienți.

Lunar, cu un tiraj de peste o mie de exemplare, revista Lorema Time este distribuită gratuit, în toate locurile publice din țară, precum: centre medicale, cele mai mari companii private, rețele de farmacii (Familia, Felicia, Hipocrates), săli de sport, restaurante, agenții de mariaj etc.

Lorema Time, vă oferă facilități reale de promovare și evoluție a activității dumneavoastră. Vă punem la dispoziție o serie variată de materiale jurnalistice: interviuri, articole comerciale, articole promoționale și reportaje.

Adițional, fiecare număr al publicației Lorema Time va fi postat în format electronic pe toate rețelele de socializare: Facebook, Instragram, Youtube, site-ul oficial al Companiei Lorema Esthetic. Beneficiați și de câte un spot publicitar care va fi difuzat, zilnic, la posturile radio radio din RM.

Puteți să împărtășiți cititorilor LoremA Time, experiențele, reușitele dumneavoastră, să vă prezentați activitatea pe care o desfășurați sau afacerea pe care o administrați.

Citește Lorema Time, unica publicație de medicină estetică din Republica Moldova!