Curățare mecanică + peeling chimic + tratament individual

Durata procedurii:

45 minute

Curățarea mecanică este un procedeu în timpul căruia medicul cosmetician îndepărtează impuritățile din glandele sebacee de pe pielea pacientului.

 

Peelingul chimic este un procedeu de exfoliere a stratului de piele moartă. Acesta îndepărtează celulele moarte, reînnoiește și rejuvenează pielea, îmbunătățește tonusul și normalizează producția de sebum.

 

După curățare, pielea va fi lipsită de impurități atât la suprafață, cât și în profunzime, devenind mai elastică și mai fermă. Tenul va căpăta o culoare sănătoasă, porii se vor micșora, textura pielii se va uniformiza, iar circulația sângelui se va îmbunătăți.

 

Rezultatul peelingului va fi o piele netedă, uniformă și catifelată, care va străluci din interior. Ridurile fine se vor estompa, în timp ce cele adânci vor deveni mai puțin vizibile, porii se vor strânge, tonusul și fermitatea pielii vor crește, iar petele pigmentare vor dispărea.

 

Efectul combinat al curățării mecanice și al peelingului chimic este vizibil imediat, dar în 1-2 zile veți vedea cum pielea voastră se va transforma, devenind tânără, strălucitoare, curată și netedă.

icon