LorEmA Esthetic este partenerul tău printr-o gamă largă de produse cosmetice şi echipamente estetice profesionale.

Despre noi

Compania LorEmA Esthetic fondată în 2014, vine să răspundă cerințelor actuale în domeniul frumuseții și a medicinei estetice, contribuind la dotarea cu produse profesionale de înaltă calitate, necesare pentru buna funcționare a industriei estetice. De-a lungul timpului, compania a câștigat o reputație pozitivă în rândul medicilor – cosmetologi, clinicilor medicale, saloanelor estetice, prin asigurarea serviciilor la cel mai înalt nivel de deservire, consultanță și educație în domeniul de beauty.

LorEmA Esthetic importă și distribuie în exclusivitate produse cosmetice și echipamente estetice profesionale. Partenerii noștri sunt companiile producătoare din Europa care răspund celor mai exigente standarde europene de calitate – GMP, ISO, EU, CE, QUALITY CONTROL.

LorEmA Esthetic colaborează doar în baza contractelor de exclusivitate, asigurând clienților produse profesionale, calitative, originale direct de la producător. Livrarea produselor este gratuită și la timp, în orice regiune.

Organizăm cursuri, training-uri și seminare cu implicarea profesioniștilor din domeniul estetic, în parteneriat cu producătorii mărcilor produselor exclusive importate de  LorEmA Esthetic.

 

LorEmA Esthetic are tendința de a fi în pas cu ultimele inovații din domeniul estetic, dar şi dezvoltarea nivelului de pregătire profesională a specialiştilor.
Doar un specialist bine informat va putea oferi clientului ce este mai bun. De aceea, organizăm cursuri, training-uri și seminare cu implicarea profesioniștilor din domeniul estetic, în parteneriat cu producătorii mărcilor produselor exclusive importate de LorEmA Esthetic.

 

Misiunea noastră este să obținem satisfacția clienților prin intermediul produselor de înaltă calitate distribuite și al unui personal dedicat, capabil să ofere consultanță de specialitate fiind convinşi că un nume respectat este cea mai importantă investiţie.

 

Clienții noştri

Clienții noştri sunt importanţi pentru noi şi merită a fi deserviţi la cel mai înalt nivel. Opinia lor despre activitatea companiei contează. Ei sunt cei, care ne pot îndruma spre noi realizări. Suntem mereu la dispoziţia clienților noștri şi deschişi pentru orice colaborare.